♥ JAG ÄR LYCKLIG

-Hejsan! Detta blir ett positivt inlägg eftersom jag känner mig så otroligt lycklig och glad idag. Det är underbart väder ute som verkligen ger sommarkänsla och nuförtiden tillbringar jag nästan all min tid med min pojkvän som är bäst i världen. Igår åkte mamma till Söderhamn, så jag och hampus är ensamma hos mig tills på tisdag vilket är hur mysigt som helst. Igår hade vi en lugn kväll, vi gick till citygross och handlade massa godsaker och myste sedan ner oss framför tv:n. Vi fick också sällskap av min fina Jennifer som kom hit en stund på kvällen. Idag har vi ätit pizza och solat. Just nu är pojken på bio men kommer hit när filmen är slut. Fram till dess ska jag duscha, hoppa runt i hela lägenheten av glädje till nån av mina favoritlåtar och forsätta vara lycklig. När jag tänker tillbaka, så inser jag hur sjukt fort tiden har gått. Det är snart precis 1år sedan som jag träffade Hampus för första gången och hade den roligaste kvällen i mitt liv, Det är snart 1 år sedan vi blev tillsammans, Det är snart 1 år sedan det var sommarlov, och det är snart 1 år sedan mitt liv förändrades helt och hållet. Jag längar så otroligt mycket till denna sommar och det är nog därför vädret får mig på så bra humör. Jag vill ha värme, bruna ben, festivaler, glädje, lycka,äventyr, fulla skrikande ungdomar på gatorna, underbara sena nätter, grönt gräs och blått hav. Det är inte länge kvar nu, ha tålamod.
Nu ska jag avrunda detta inlägg och forsätta vara världens gladaste.
-
-
-
-
-
-
 
-
 

♥ PÅVÄG TILL STAN

- hej på er! igår sov jag hos älsklingen som vanligt så jag hade inte riktigt ''tid'' med att uppdatera så jag passar på att göra det nu istället Jag ska alldeles strax åka ner på stan och möta upp både honom och fernan. Men först ska jag slänga i mig lite mat! Efter vi har blivit klara nere i stan ska jag och pojken hem till honom en stund innan vi åker vidare hit och tillbringar resten av kvällen här.
såhär ser jag ut idag
 

 

♥ SKÖNHET & TIPS

 

HÅR OCH ANSIKSFORM!
Det är viktigt att välja rätt frisyr till din ansiktsform. För att ta reda på vilken kategori du tillhör måste du först bestämma din ansiktsform. Nedan följer en liten guide till hur du bör ha ditt hår beroende på vilken ansiktsform du har.
 

OVAL ANSIKSFORM & HÅR
- Du passar i de flesta frisyrer - långt, kort, halvlångt och även bakåtslickat. Exempel på kändisar med oval ansiktsform att hämta inspiration ifrån: Heather Locklear.
 
 
AVLÅNG ANSIKSFORM OCH HÅR - Du passar bra i frisyrer med mycket volym på sidorna av ansiktet. Allra bäst passar du i kort eller halvlångt hår. Vill du verkligen att ditt ansikte ska framstå som kortare rekommenderas hårlängder kortare än axellängd. Vill du absolut ha långt hår, prova då gärna lockiga frisyrer eller lugg. Hämta inspiration från kändisar med avlång ansiktsform: Sarah Jessica Parker, Liv Tyler.
 
 
HÅR TILL RUNT ANSIKSFORM - För att ge intrycket av ett smalare och längre ansikte, testa en frisyr med mycket volym i toppen, kanske t.o.m. en hög frisyr. Du passar i långt hår, gärna mittbena men även sidbena kan fungera bra. Undvik kort page och volym kring kinderna - det kommer bara att göra ditt ansikte rundare. Ta en titt på kändisar med runt ansikte och kolla vad de har för frisyrer: Christina Ricci, Kristin Kreuk.

 

FRISYRER FÖR REKTANGULÄR ANSIKSFORM - Du passar i korta eller halvlånga frisyrer med volym på sidorna och frisyrer med flikig lugg. Lockigt hår tillför volym så därför passar de med rektangulär ansiktsform ofta i det. Undvik höga frisyrer och mittbenor. Undvik också bakåtslickat - såvida du inte vill framhäva ditt rektangulära ansikte förstås. Kändisar med rektangulär ansiktsform: Demi Moore.
 
 
FRISYRER SOM PASSAR TILL FYRKANTIG ANSIKSFORM - Prova lockigt eller krulligt hår för att få ditt ansikte att se mindre kantigt ut. Höga frisyrer får ditt ansikte att se längre ut. Prova också lugg med flikar. Långt, rakt hår eller en hårlängd ned till käken kommer bara att framhäva ditt fyrkantiga ansikte. Kändisar med fyrkantig ansiktsform: Gwynteh Paltrow.
 
 
HÅR TILL HJÄRTFORMAD ANSIKSFORM - Halvlångt eller långt hår passar bäst på dig. Lockigt eller rakt spelar ingen roll. Prova också sidbena. Förmodligen bör du undvika höga frisyrer. Kändisar med hjärtformad ansiktsform: Keri Russell.
 
 
 

 


♥ SKÖNHET & TIPS

Ögonsmink – Hur vet du vilken färg på ögonskuggan som passar dina ögon?

Använd tabellen nedan som en vägledning för färgschema:
Bruna ögon:
 
Ljusbrunt Mörkbrunt Svart
Silver Grått Svart
Ljuslila Mörklila Svart
 
 
Blå/grå ögon:
 
Ljusblått Blått Svart
Silver Grått Svart
Rosa Rött Mörkbrunt
Ljusgrått Turkost Svart
 
 
Gröna ögon:
 
Ljusbrunt Mörkbrunt Svart
Silver Grått Svart
Ljusgrönt Mörkgrönt Svart

Ögonbryn – färg

Generellt sett kan man säga att färgen på ögonbrynen bör vara som de mörkaste hårstråna på ditt huvud men det finns även ljushåriga som helt naturligt har svarta bryn så testa dig fram vad som passar på dig. Var försiktig så att det inte ser för ”hårt” ut mot ansiktet. Har du färgat håret i en färg som ligger långt från din egen kan det även vara snyggt att färga ögonbrynen. Vill du ha mörkare ögonbryn finns färdiga permanentfärger av t.ex. märket Depend att köpa på Kicks eller H&M men det brukar faktiskt också fungera bra att färga håren med en lagom hård ögonbrynspenna (det måste dock göras varje dag).

-
catherine zeta jones ögonbryn

Rött läppstift, rosa läppstift – vilken färg ska jag välja?

Matcha läppstiftsfärgen med färgen på din ögonskugga .

 
Rött, rosa och brunt läppstift passar ihop med brun ögonskugga.
 
- Lila och ljuslila läppstift passar ihop med lila ögonskugga
 
Rosa och aprikos läppstift passar ihop med blå ögonskugga.
 
Rosa läppstift passar ihop med grön ögonskugga.
 
Rött läppstift passar ihop med röd ögonskugga.
 
Alla färger passar ihop med svart ögonskugga.

 

rött läppstift

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Större läppar

1. Du behöver en välvässad läppenna. Den bör vara i samma färg som ditt läppstift, kanske en aning mörkare. Fyll i läppkonturen utanpå läppens naturliga kontur. Testa om du kan måla lite utanför den också – det kan faktiskt se naturligt ut på vissa.
 
2. Applicera läppstift. Om du vill ha en diskretare färg än du råkar ha hemma, måla då bara med ett ljust läppstift ovanpå det mörkare. Det går att blanda färger på det här sättet och få fram alldeles unika färger. Du kan även göra detta med läppennor.
 
3. Applicera lite läppglans i mitten av underläppen för att få läppen att se större ut. Se bara till att övergången till den ljusare delen ser naturlig ut.
 
4. Om du vill få ännu större läppar finns det highlighterpennor man kan måla med precis ovanför överläppen för att få ett put.
 
5. Ser det för mycket ut eller är för kladdigt – bit av mot en bit papper.
 
6. Kom ihåg att ljusa läppstift i regel ger större läppar än mörka läppstift.
 

Kinder och rouge

Tänk på detta när du applicerar rouge:

-Lägg foundation, ögonsmink och läppstift innan rouge.

-Välj en färg på rouge som passar färgen du tänkt välja på läppstift.

-Använd en ganska stor, mjuk, rund borste för att lägga rouge – inte för stor dock.

-Lägg rouget från mitten av kindbenet och utåt, mest under kindbenet.

 

Få mer markerade kinder

-Hitta den högsta punkten på kinden, kindbenets topp. Titta efter var du får en naturlig highlight. Tänk dig en highlightad linje rakt över kindbenet.

-Applicera rouge under den tänkta linjen uppåt och utåt. Börja på mitten av kinden vågrätt sett och gör linjen tjockare tills du fått en form ungefär som en halvmåne.

-Lämna det highlightade området ofärgat och applicera i en annan linje precis ovanför och parallellt med den första linjen. Se upp så det inte kommer rouge på det område som bildar en ring runt ögat.

-Blås eller vifta bort större delen av färgen från borsten så att det bara är lite kvar och använd den nu för att fylla i det vita området i mitten av de två ”linjerna”. övergången mellan alla dessa delar måste vara diskret och se naturlig ut. Området i mitten ska vara färgat men ljusare än de andra två så att en highlight bildas.


 

♥ KRÄMBULLE

- Hejsan! Just nu sitter jag hemma i hampus säng och har precis belönat mig själv med en krämbulle efter kvällens träning. Dom senaste dagarna har jag bara varit med Hampus, så jag har inte så mycket att berätta faktist. Vi har mest bara myst på som vanligt. Min pojke är inte på världens bästa humör för tillfället, inte jag heller.. så nu ska jag ta en dusch och sedan hoppas jag på att båda är på åtminstonde lite bättre humör när jag är färdig 
-

♥ HELGENS FESTLIGHETER

- Hejsan! Denna helg har endast bestått av en massa festligheter med mina superbra vänner ♥
Här under ska ni få lite bilder på hur både fredagen och lördagen såg ut.
fest - vänner - jacuzzi .
I fredags tillbringade jag och Jennifer kvällen hemma hos filip på fest. runt 03:30 var vi hemma hos mig igen efter en grymt rolig kväll tillsammans med våra vänner!
 
I Lördags började jag hanne och maja kvällen hemma hos maja, sedan åkte vi vidare till Filip och var där hela kvällen tills 03:00 när vi åkte vidare hem till henke som fick stå för efterfesten med bubbelbad och bastu, vid 05:00 fick jag skjuts hem till älskling och sov där.
 
-
-
-
-
-
-
 
I Söndags vaknade jag upp mer död än levanade brevid mitt hjärta, på kvällen åkte jag ner på dansträning och efter det hade jag en myssöndag med hampus men jag somnade dock väldigt tidigt.
Idag vaknade jag upp hos hampus, för tillfället sitter jag på skolan och ?bloggar? . Efter skolan ska jag hem till min pojke och äta middag och sedan tillbringar jag resten av min kväll där tsm med honom.
 

♥ LÄT DU HENNE KOMMA NÄRMRE?

Lät du henne komma närmre?
var hon vackrare än mig?
det finns dagar som jag tänker
mer på henne än på dig.
Vissa stunder kan det kännas ensamt
om du undrar vad jag tänker på
så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
som om hon skulle försvinna då.
 

 



♥ LOVET

- Hejsan! jag vet att jag lovade att uppdatera igår, men efter träningen följde hampus med mig hem och då umgicks jag med honom istället ♥ (vilket är det bästa jag vet) Direkt efter träningen tog vi en liten promenad upp till HSB och solade (jag blev röd som en kräfta) & sedan myste vi ner oss till BB och pussades en massa. Under detta lov har jag tillbringat alla mina dagar & nätter tsm med hampus vilket har varit hur mysigt som helst, världens underbaraste. Att slippa sova ensam om nätterna, och istället får krypa ner och somna tättintill honom får mig att sova som en liten prinsessa! I onsdags & fredags var vi ut med några fina vänner, och i lördags var vi i kovland och hälsade hans lilla nya familjemedlem alvin välkommen! Det är en urgullig papillon som dom nyligen har köpt. Resten av dagarna har vi inte gjort något speciellt, bara njutit av lovet och hälsat värmen välkommen.

onsdag:
i onsdags var jag ut med några vänner och pojken. Jag tillbringade kvällen tsm med Jennifer,Hanna, Hampus, Isac & Anton och jag måste säga att jag inte har haft en sån sjuk kväll på länge! Tidigt på torsdagsmorgon blev det hemfärd igen. (dock så har jag väldigt lite bilder från kvällen, men tur är väl det med tanke på hur galen denna kväll var  )

-

-

 
Fredag:
i Fredags vaknade jag upp hemma hos pojken, efter vi hade varit vaken några timmar pussades vi hejdå och sedan åkte jag ner på stan med Jennifer. När klockan började ticka mot 20:00 kom tjejerna förbi och vi började kvällen hemma hos mig och forsatt den på en lokalfest i sidsjön där bland annat min pojkvän och massvis med fina vänner också var. JAG HADE SÅ JÄVLA KUL! partyyyyyrock. Jag och hampus började traska hemmåt strax efter 2 och somnade så fort vi kom hem ca 1,5 timme efter.
Jag måste säga att jag verkligen har världens bästa bästa bästa bästa pojkvän, det förtjänar han verkligen att få höra efter den kvällen! ♥
-
-
Lördag:
i lördags åkte vi som sagt till kovland och hälsade lillvovven välkommen och myste med hans lillasyster!
-
Söndag:
Igår solade jag med hjärtat efter min dansträning hade slutat. (det står mer om detta i början av detta inlägg längst upp)
-
 
måndag:
Och idag fick jag vakna upp brevid min fina kärlek innan båda åkte iväg för skola.
 

♥ UNDER DOM SENASTE DAGARNA

 
- Hejsan! i fredags började kvällen väldigt trevligt på biteline tillsammans med Hampus, Foffe & Lisa och avslutades med American Pie på bio. Efter filmen var slut sa vi hejdå till Foffe och Lisa och åkte hem till Hampus o sov. Tidigt på lördagmorgon skjutsade Hampus pappa hem mig eftersom jag och min familj skulle till Härnösand och hälsa på farmor där det bjöds på god middag och sedan efterrätt, på kvällen åkte jag hem till Hampus o sov. Igår vaknade jag upp hos honom med en jädra huvudvärk och det blev inte direkt bätte när jag och hampus brottades o jag ramlade ner från sängen och hamnade mitt på huvudet. Lite senare åkte jag hem och placerade mig i soffan framför disneychannel och åt gomiddag. På kvällen kom Hampus till mig, då gick vi och min fina vän jennifer som också följde med upp till HSB & solade. Resten av kvällen blev det mys och massa harrypotter tittande för våran del tills vi var tillräckligt trötta för att sova. Idag följde jag med Hampus när han skulle sola IGEN och sedan har vi tillbringat resten av dagen i min säng och kollat klart på den delen av harrypotter som vi inte orkade se klart igår. Just nu ligger jag i hampus säng, medans han o hans pappa står o lagar tacos! Ikväll blir det massa mys tsm med min fina kärlek ♥

♥ VI SKA TILL GREKLAND!!

- Godmorgon! en superglad tjej ligger för tillfället i sängen helt nyvaken och kollar på apollos hemsida! Jag o min familj ska nämnligen åka till grekland, gud vad härligt!! Resan bokade vi igår kväll så allt är redan klart, den 12:e september sticker vi iväg! Är ni nyfikna på vart vi ska?  ta en titt på bilderna här under!
 
-
Hotellets strand
-
Lobbybar
-
Juniorsvit
-
Juniorsvit
-
Juniorsvit med privat pool
-
Enrumslägenhet
-
Enrumslägenhet
-
2rumslägenhet
-
Bufférestaurangen
-
Lobbyn
-
Relaxpoolen
.
Basket- och tennisplan
-
Gym

♥ PLUS AWARDS

- Hejsan! dom senaste dagarna har jag uppdaterat väldigt dåligt men det beror mest på ont om tid.
träningar, plugg osv. Det har alltså rullat på precis som vanligt och inte hänt något speciellt sedan sist jag uppdaterade. Förutom idag när vi hade något som kallas ''Plus Awards'' på skolan. Det är något som alla plusgymnasiet har när dom delar ut diplom till eleverna och har olika uppträdanden av antingen elever eller lärare. Jag och Mona dansade faktist idag, och med mycket beröm efteråt fick vi ta emot ett litet pris! 
 
 

♥ A REAL BOY

A real boy never stops trying to show a girl he cares about her,
even if he already has her ♥
 

♥ EN LUGN HELG

- Hejsan! Denna helg har varit väldigt lugn för min del. I fredags hade jag en mysig hemmakväll för mig själv fram tills lite senare under kvällen när jennifer kom ner till mig och gjorde mig sällskap. I lördags följde jag med hampus till kovland och där blev det gomiddag och massa mys. På söndagkväll åkte vi hem till mig och latade oss i sängen framför tv:n i stort sätt hela kvällen och sedan var det dags att sova. Just nu sitter jag på skolan och har genomgång i svenska nationella, så nu måste jag stänga ner datorlocket och lyssna på vad läraren har att säga.
peace out.
 
 

 
 

- självklart så gosade jag med hampus lillasyster också som är den sötaste lilla flickan i världen.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus