♥ peace, love, hope.

 

- Hejsan! nu har jag precis kommit hem från skolan och fått i mig lite fika. Snart ska jag iväg på birsta med cissi och shoppa lite, jag hoppas att jag hittar det jag söker! Det blir säkert gomiddag där sen också donken ♥♥  Vid 18:00 ska vi iaf ta bussen ner till stan igen så vi hinner i tid  till dansträningen som vi har ikväll. Jag är hemma vid ungefär halv 9 - 9 igen! så vi hörs då

 


♥ vad vill ni läsa om?

 



Hejsan! nu ä det så att jag har en fråga till er läsare. Min fråga är vad NI skulle vilja läsa mer av i min blogg och vad ni tycker är roligt att läsa om? Mode kan jag säga direkt att det är uteslutet, det är inte riktigt ''jag'' . men tex - musik, videoklipp, tips, smink/skönhet,styling,mer om mig, hiss och diss. osvosv? har ni några förslag?





♥ bläddra neråt för dom nya inläggen!


- hej! eftersom jag har startat en frågestund så har jag ändrat så att inlägget med frågestunden är tidsinställt och alltid kommer att ligga överst på min blogg tills jag svarar på den. Resten av dom nya inläggen som jag gör kommer alltså att ligga alldeles under. Ni bläddrar alltså bara neråt för att se dom nya uppdateringarna!






♥ the boy who..






























♥ skola

-Godmorgon! jag har precis kommit fram till skolan och väntar på att lektionen ska sätta igång igen. Idag har vi styling, först hårteori och sedan frisyrer. OM jag hinner så ska jag försöka ta mig till birsta efter skolan, jag har nämnligen saker som måste inhandlas! bland annat en ny väska, smink, halsduk & en kofta. Jag får se om jag hinner dit innan min träning börjar, jag får hoppas på det!

 



♥ 5 tips för att komma över ditt ex



- Några tips på vägen!

1, Vad ni än gör så ring inte!
- Det är bland det vanligaste felet man gör när man blivit dumpad, Man ringer sitt ex stup i kvarten! Men det ska ni inte göra.. Det blir bara svårare att komma över han/hon då! Låt han/hon ringa istället..


2,  Umgås med dina vänner. - Jag vet , i en sån här stund vill man nog helst vara ensam.. Men varför det? Är du ensam så tänker du mer på det du förlorat och mer minnen kommer upp och det blir svårare att komma över sitt ex. Var med dina vänner och försök ha kul! Då du är med dom kommer du inte tänka på han/hon lika mycket och du kommer snart inse att det är han/hon som gått miste om något bra, och inte du!


3,  Håll dej borta från ditt ex! - Iallafall tills den värsta sorgen är över och du känner att du klarar av att tänka på han/hon utan att bli ledsen.. Visst det är inte bra att fly från sina problem, men jag tror inte man mår bättre av att jämt och ständigt se sitt ex runt omkring sig.. Då börjar man bara sakna han/hon! 


4, Han/hon är inte den rätta! -  Hade han/hon varit den rätta för dej så hade du inte blivit lämnad.. Den rätta finns vid din sida i mot och medgångar, den rätta skulle aldrig lämna dej utan älska dej för den du är!


5, Visa inte intresse! - Det är faktiskt det bästa du kan göra , visa att du inte bryr dej och att du utan problem kan gå vidare. För varför ska du lipa över en sån idiot?? Visa att du är så mycket bättre och kan gå vidare. Visar du inte intresse så kommer han/hon att göra det så småningom, och då är det inte du som varit svag eller hur?






♥ usla raggningsrepliker

Om någon kille skulle komma fram och dra någon av dessa raggningsrepliker hade jag hellre sprungit åt andra hållet! 

 

Jag säger inte det här för att impa på dig, men det är faktiskt jag som är Batman.

Om en tjock gubbe kommer och stoppar dig i en stor säck, oroa dig inte, tomten försöker bara ge min den perfekta julklappen.

Jag är ny i stan. Kan du berätta vägen till din lägenhet?

Ska vi leka kurragömma? Om du hittar mig, har vi sex. Om du inte hittar mig, står jag bakom köksdörren.

Tur att jag inte var en vampyr då hade inte kunnat vara nära dina schyssta lökar.

Det krävs 134 minuter aktivt sex för att förbränna alla kalorier från en chipspåse. Jag har precis ätit 5 påsar, vad gör du ikväll?

Här ta min mobil, jag ringer dig sen!

Söt hund, får man klappa matte?

Jag begär inte att du ska falla för mig, men du kan väl snubbla så jag kan ta dig på golvet?

 

 


♥ sminktips, hur du applicerar en ögonskugga.

 

 

 


Lättaste sättet att applicera sin ögonskugga är att göra det på det enkla sättet dvs använd tre skuggor.

Steg 1. Använd gärna en ögonprimer för det gör att din skugga håller hela dagen och inte veckar sig.

 

Steg 2. Börja med att applicera en Highlighter ifrån inre ögonvrån snett upp mot ögonbrynet, avsluta just under den högsta punkten på ögbrynet.

 

 

Step 3. Applicera din basskugga på hela ögonlocket.

 

Steg 4. Nu är det dax för det lite krångligare steget och det är att lägga på effektskuggan i globlinjen, dvs den skugga som det är mest färg på. Den ska tonas ut / blandas ihop med de övriga två skuggorna.

 

Steg 5. Börja om från början och tona ihop alla tre skuggor så de smälter ihop snyggt och du inte har några skarpa kanter.

 

Steg 6 . TÄNK på att inte lägga ögonskuggan för långt ut mot sidorna utan använd en pensel, lägg den längs med näsroten och följ den yttre delen på ögat. Då kan du se hur långt ut du kan applicera skuggan utan att den tynger ner dina ögon se streck C.

 

Steg 7. Avsluta med en mörkbrun eyeliner / ögonpenna och måla en linje så nära fransraden som möjligt, är de så att den inte blir perfekt så använd en smalare och hårdare borste och tona ut linjen. Avsluta gärna med en kråkspark uppåt i ögats ytterkant. Måla sedan på mascara när du känner dig nöjd med din eyeliner.

 

Steg 9. Slutresultat!


♥ grupparbete


hejsan! just nu sitter jag på skolan och arbetar med en stylist uppgift med alex och fanny, det är ett grupparbete som handlar om stress, inge vidare roligt. jag och fanny sitter och planerar lite inför helgen, vi ska nämnligen ut då! jag och partypinglan det kommer säkert bli jättekul! Det var så pass längesen jag och fanny var ut tsm så till helgen kör vi fullt ös! Nu ska jag forsätta jobba med grupparbetet.




♥ tröjan du hatar





-Du vet mycket väl vad du gjort (gjort, gjort mot mig)
den där blicken du ger mig är gammal nu (nog för mig)
jag vet hur du funkar, jag kan dig ut och innantill
så hälsa ditt hjärta att allt är slut (död för mig)

Dina lakan är konfetti nu ska himlen bli vit
allt du brände ner, låt det regna ner
jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv
jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna
nu brinner din tavla, nu ligger dina kläder ute på gatan
och jag går i dagar i tröjan du hatar (ah ah ahh)

Okej, äntligen slipper jag allt ditt tjat
och pastan du laga var katastrof
så ha det bra, vi hörs, vi ses (i dina drömmar)


♥ igår blev det fest!



- hejsan. Igår skulle det egentligen bli en lugn hemmakväll för min del, men så blev det inte!
Vid halv 9 tiden åkte jag och jennifer ner till stan, vi mötte upp amanda en stund och sedan träffade vi rickard,bosse,jesper och några till. Vid 21:15 tog vi bussen till haga, och träffade världens lirare på bussen. Hur skön snubbe som helst! Och sedan drog vi som sagt vidare på fest. Jag hade en jättetrevlig kväll med väldigt fina människor
(except one) och lite senare kom hampus dit också. Dock så missade jag och hampus nattbussen hem och fick gå i snövädret från haga till bosvedjan 02:00 på natten.. inte så vidare lyckat må jag säga! nu har älskling precis åkt hem, och jag ska börja fixa mig och packa. Jag ska nämnligen på dansträning ikväll 18:20 och om hampus känner sig lite piggare ikväll så ska han sova hos mig inatt också. Jag har haft en ovanligt fin helg med fina vänner och massa mys.
fredags - myskväll med hampus.
igår - fest och sedan sova tsm med älskling.
idag - vakna upp brevid älskling och sedan dansträning och efter det kanske jag får sova med kärleken ännu en natt









♥ härlig dansträning!

- godkväll! jag hade en riktigt rolig dansträning tidigare ikväll med kim nere på danceworld. nästan hela dansträningen bestod av massa flum & skratt med min lilla vän! När jag kom hem, gjorde jag varma mackor i ugnen och oboy. helt klart en favorit på kvällen! nu ska jag gå och lägga mig, känner mig trött och vill kunna ta mig upp imorgon bitti i bra tid så jag kommer iväg till skolan och slipper försova mig. Imorgon ska vi ha styling hela dagen, och när skolan har slutat ska hampus följa med till pappa och tillbringa kvällen/natten där med mig. Nu säger jag godnatt ♥





♥ var med och tävla ni också!

Jag är med och tävlar om en sminkbox värd nästan 1500 kr på den här tjejens blogg! Var med och tävla ni också, hon drar en vinnare ikväll! för att komma till tävlingen, klicka direkt på länken . Lycka till! ♥



♥ Jacqueline svarar

 

Felicia om ♥ Intresserade? klicka på länken!:

- hur många besökare har du dagligen? =)

svar: hej! Det varierar helt från dag till dag. Jag är uppe i ungefär 150 per dag just nu! 


♥ Ricinolja

Ricinolja

- Har någon av er läsare testat att he i ricinolja i håret? Vad jag har hört så ska det vara riktigt bra för håret och få det att växa snabbare. Men det är ord mot ord, vissa som inte äns har provat det säger ändå att det bara är fake och att det inte äns är värt att köpa det, medans vissa andra säger att det verkligen hjälper.

- Så därför frågar jag ER som har testat det och som vet, funkar det? eller funkar det inte?

 


♥ street latin

-hejsan! just nu sitter jag på skolan med fanny,alexandra,sanna och emelie. vi har våran sista lektion för dagen och får alldeles strax sluta. Efter skolan ska jag på stan med Alexandra en stund och sedan ska jag iväg på dansträning. ikväll ska jag dansa ett pass streetlatin. Har inte så mycket mer att skriva just nu så det är lika bra att jag avrundar.
puss ♥


♥ Intresserade? klicka på länken!

- hej mina fina.
eftersom jag har fått in så många nya läsare på bloggen under dom här senaste dagarna *ler* så tänkte jag tipsa er om min kategori ''lite mer om mig'' Där har jag skrivit ner och berättat lite mer om mig själv och vem jag här.  klicka direkt på länken för att komma dit. om det är så att ni är intresserade och vill veta mer om mig och vilkens blogg det egentligen är som ni läser. om ni undrar över något som jag inte har nämnt i texten eller har andra övriga frågor över något så är det bara att ni ställer frågorna i en/flera kommentarer så svarar jag på den/dem så fort jag får tid. och till sist men inte minst, välkommen till min blogg ni som precis har hittat hit! hoppas ni stannar 




♥ Jacqueline svarar

-hejsan! nu är jag äntligen hemma igen. jag har hållit till nere på danceworld från 17:30 - 21:30 och är helt slut i hela kroppen, men jag ska inte klaga för gud vad kul det är! Ikväll dansade jag ett pass R&B och ett pass commercial. det blir väldigt mycket skrivande om min dans i bloggen känner jag, men det är ju det jag gör på vardagarna? - kliver upp på morgonen, - går i skolan, - åker ner på mina träningar, - och är med min pojkvän eller mina fina vänner efteråt om jag har tid. men ni kan vara lugn, bloggen ska inte forsätta att bara handla om dans hädanefter!

- idag har det ramlat in en himla massa kommentarer på min blogg vilket är jättekul och något som ni gärna får forsätta med! jag tänkte ta och svara på några på en gång faktist!

Anonym om ♥ En lördag eftermiddag i januari:
- Fin bild! 

-svar: tack så mycket!

Sarah om ♥ min fina:

-Gud vad fint namn du har!!
svar: tack så mycket! det är jättekul att få kommentarer som dessa eftersom jag själv verkligen hatar det. Men jag tackar och bockar!


Rebecca om ♥ ingen rubrik.:


-Kikar in :)
svar: ja vad kul! Gö det


E om ♥ ingen rubrik.:


-Härligt snabbklipp. Hur är det annars då? :)
svar: haha ja! Det är bara bra. Jag har äntligen satt igång med dansen igen som är mitt största fritidsintresse och tränar väldigt mycket, jag har fint umgänge & en underbar pojkvän som jag spenderar resten av min tid med. Det går bra i skolan och snart är det helg . Finns ingenting att klaga över förutom min extrema träningsvärk som har dykt upp den senaste veckan hur är det själv?


SARA JASIM ([email protected]) om ♥ ingen rubrik.:

-nuthin is hopeless..
- true girl, true!


nomi om ♥ you're so hypnotizing:

-shit går knappt att kolla på den ! :D
svar: haha ne lite jobbig är den allt!


Frida om ♥ dansträning:

-Vist är det där på dance world i Sundsvall?
svar: ja precis!


Maria [Fotoblogg] om ♥ you're so hypnotizing:

-Blev alldeles yr i skallen ;)
svar: det förstår jag! Du är inte den enda läsaren som säger det idag


♥ R&B

- hejsan! nu sticker jag ner till stan för danaträning! ikväll kör ja ett pass R&B och efter det commercial om jag har orken. när jag kommer hem igen tänkte jag svara på några kommentarer. ha det bra fina ni ♥


♥ You're so hypnotizing

 

 


♥ A guy and a girl..

- A guy and a girl can be just friends, but at one point or another, they will fall for each other…
Maybe temporarily, maybe at the wrong time, maybe too late, or maybe forever.




♥ Ingen rubrik.

 

-


♥ Min fina

hejsan! ikväll var jag ner på dansträningen. street tävling 3, det gick skitbra och det var hur kul som helst! den sista halvtimmen var hampus där och kollade också, sedan träffade vi lyxell en stund och sedan åkte jag och hampus hem till mig. jag duschade, och fixade sedan kvällsfika till oss båda. nu har vi precis sett på american pie och ätit godis och druckit cola. yumyum! hampus har även hjälpt mig att plugga till vårat matteprov som vi har imorgon. bara att hoppas på det bästa! men min älskling är duktig så det kan ju knappast gå sämre än vad det skulle ha gjort annars.
nu ska jag krypa till sängs med min fina.
- godnatt





♥ Dansträning

hejsan! nu ska jag möta upp cissi ute på busshållsplatsen och sedan rullar vi ner till stan för 1,5 timmes dansträning. Jag ska dansa street ikväll också fast med en annan tävlings grupp än den som var igår.  när träningen slutar följer hampus med tillbaka hit o myser med mig resten av kvällen så det kommer nog bli dålig uppdatering. nu måste jag rusa! puss ♥



♥ DET GICK SÄMRE ÄN FÖRVÄNTAT

hejsan! jag var som sagt ner på dansträning förut. det gick sämre än förväntat men det blir nog bättre snart när jag verkligen kommer igång med dansen ''på riktigt'' igen efter mitt uppehåll som jag hade förra terminen. dom första gångerna är alltid jobbigast men det blir alltid bättre efter bara några veckor. just nu ligger jag i sängen och smsar lite med hampus som förmodligen ska kolla på min dansträning imorgon och sedan följer han med mig tillbaka hit och tillbringar natten här med mig. Nu ska jag göra varma mackor i ugnen, förtränga dumma jävla tankar och slå igång några avsnitt av jersey shore. är riktigt trött ikväll och ska bara mysa på! vi hörs senare ♥



♥ RISE OF THE PLANET OF THE APES

- hejsan! igår var den jobbigaste dagen i hela mitt liv pågrund av en anledning som dock är för privat att ta upp i bloggen men som i vilket fall var riktigt riktigt riktigt jävla jobbigt. vid 18:00 kom mamma och hämtade upp mig hemma hos hampus och skjutsade mig till dansträningen. jag var verkligen helt slut när jag kom hem igen och hade tränat klart, det var ju faktist min första träning på över ett halvår. men riktigt kul var det och det är så grymt skönt att vara igång igen! efter träningen åkte jag hem och åt o duschade, sedan kom älskling till mig och gjorde mig sällskap resten av natten. vi såg på en asbra film som hette ''rise of the planet of the apes'' som jag verkligen tycker att ni borde se!

 

 

♥ KOMMER SAKNA MIN POJKVÄN!

hejsan! just nu sitter jag och min älskling placerad vid två olika datorer framför tv:n. jag bloggar, och han pluggar. det känns riktigt skönt att jag är klar med nästan allt mitt plugg nu och kan ta det lugnt på helgerna utan massa stress pågrund av skolarbete. ikväll börjar mina träningar igen! wi är så himla glad. ikväll har jag discoträning och gud vad jag längtar tills klockan tickar fram till 18:20 när det bara är att köra igång. det som dock är väldigt synd är att hampus ska till kovland mellan måndag-torsdag och jag har massa träningar och kommer inte kunna träffa honom förän på torsdag igen kommer inte överleva!  Men det finns ju inte så mycket att göra åt saken ♥ jag får väl bita ihop helt enkelt!

 
- jag och min allra finaste ♥


♥ 7 FINA MÅNANDER

Hejsan! jag har precis ätit gomiddag med älskling som vi han lagade. Nu sitter vi framför tv:n och äter godis och väntar på att hans mamma ska hämta oss så åker vi sedan ut till kovland för en mysfredag. jag och hampus har 7 månader idag och kommer ''fira'' det med en massa mys. nu ska jag avrunda bloggandet och forsätta vara med min älskling.
-kramar!

 


♥ ANSIKTET - ÄCKLIGT

-

 

 

 


♥ EN VÄLDIGT FIN MÅNDAG

hejsan! jag hade en ovanligt fin måndag igår. skolan gick bra, och rullade på hela dagen utan problem, jag fick mitt första mvg någonsin vilket glädje mig väldigt mycket, speciellt när det var i stylingen. När jag kom hem gick jag ner till pizzerian, så jag fick alltså den maten jag hade varit sugen på hela dagen. efter jag hade ätit klart tog jag mig en tupplur 1,5 timme och sedan åkte jag till hampus. jag låg och kollade på jersey shore medans pojken pluggade och sedan busade vi med varann tills vi blev helt slut båda två. vi hoppade på varann o brottades, men dock så vann han våran otroligt jobbiga brottningsmatch precis som vanligt, och jag tappade nästan andan av skratt när han höll fast och kittlade mig. När vi skulle se på film innan sovdags la jag mig och gosade mot hans axel och somnade nästan på en gång. Nu sitter jag på skolan och den här skoldagen har vi tillbringat all tid till en massa teori inom både smink och hår. På lördag har plusgymnasiet event, och dom som vill får komma hit och bli stylade mellan 11:00-14:00, det kommer vara festsminkningar för er som vill bli lite extra fint fixade. vi har även en blogg som ni kan besöka www.stylisternas.blogg.se dock var det längesedan vi uppdaterade, men vi är snart igång igen!


-

-

-


♥ GODSAKER

hejsan! nu har jag och cissi precis placerat oss i min soffa med massa gotta och ska ladda upp med massa filmer inför kvällen. vi hörs senare! ♥




♥ VÄNTAR PÅ SAMTAL

hejsan! just nu sitter jag placerad framför tv:n med datorn i knät och väntar på att cecilia ska ringa. jag ska nog spendera denna lördagkväll med henne & julia, spännade! jag har dock inte en aning vad vi ska hitta på, vi får se om denna stad har något att erbjuda ikväll och om det är några roligheter som väntar. jag hör helt enkelt av mig senare då jag vet ♥
 




♥ TRÄNING FÖR SKOJS SKULL

hejsan bloggen! jag ska alldeles snart sova, så fort jag la mig i sängen blev jag jättetrött. Min fredagkväll har iaf tillbringats med alexandra. vi har tränat (dansat zumba) och det var hur kul som helst! Efter ca en timmes danspass myste vi ner oss i soffan och såg på en skräckis och åt massa gotta. träningen var ju bara för skojs skull så! Saknar min älskling väldigt mycket gör jag också men så fort jag kommer hem på söndag får jag träffa honom så tur är väl det! Imorgon ska jag till härnösand och tillbringa min kväll där. kommer bli mysigt!

- godnatt mina fina ♥






♥ DET ÄR BARA DU I MINA TANKAR ÄLSKLING

hejsan! jag har precis varit ut med kevin en sväng.
nu ska jag lägga mig och kolla klart på filmen som jag och hampus påbörjade igår. riktigt bra faktist!
saknar min älskling huuuur mycket som helst..
- sovgott ♥




♥ HANDENS FEM FINGRAR

hejsan! uppdaterade inte mycket alls igår. men det var för att hampus följde med mig hem efter skolan så jag tillbringade all tid med honom istället. Idag slutade vi skolan tidigare än vanligt, sista lektionen var inställd så det var ju alla glada över. Sen jag kom hem har jag bara suttit med min gitarr och letat runt efter några bra låtar. Den låten jag verkligen fastnade för idag heter ''handens fem fingrar'' och jag har säkert spelat låten 20 gånger. Nu väntar jag på att hampus ska gymma klart, så jag får svar någon gång om han ska till sallyhill ikväll eller inte. isånnafall åker jag dit sen och tillbringar natten där ♥

- världens finaste låt.






♥ FILMMYS


-myser ner mig med min fina i sängen nu och kollar på film! uppdaterar mer imorgon ♥


♥ GRÖNSAKER OCH DIPP

godkväll! som jag skrev förut tänkte jag lägga mig och kolla på O.C , vilket var precis vad jag gjorde tills jag somnade och sov i 3,5 timme, vilket var riktigt skönt med tanke på hur trött jag har varit idag. jag gick ut och träffade kevin en stund efter jag hade vaknat också, vi satt och surrade ute i kylan och nu har jag gosat ner mig i sängen med grönsaker och dipp och kollar yttligare på några O.C avsnitt - Imorgon kommer min fina pojkvän hit och ska tillbringa kvällen med mig vilket jag ser fram emot ♥
- avrundar här, puss.
-
 
 

















♥ ONEPIECE OCH O.C MYS

Hejsan! jag har precis kommit hem från skolan och krypit ner i min onepiece. Nu ska jag äta och sedan lägga mig och kolla på O.C och förhoppningsvis sova en stund. är så otroligt trött! Igår kväll såg jag och Hampus på en jättebra film som hette ''the expendables'' ni borde kolla! verkligen superbra. I helgen tror jag nog att jag ska till Härnösand med Anton. fredag-söndag och bara ta det lugnt och slappa av för en gångs skull. hua vad härligt!
-vi hörs senare ♥


-

 
 

♥ GODNATT!

hejsan bloggen! jag gör mitt sista inägg för kvällen nu innan det blir sovdags. Jag har precis kommit ur duschen och placerat mig i pojkens säng. och vad tror ni han gör när jag kommer ut från duschen? SPELAR. gah.. Nu tänkte vi iaf se på en film innan vi går och lägger oss.
- godnatt mina fina ♥





♥ CHOKLAD FLARN OCH EN SPELANDES POJKVÄN

Hejsan läsare! Jag har precis kommit hem till hampus och slagit mig ner i hans säng med datorn, hörlurar och kakor. Han sitter fastklistrad framför LOL mindre än 1 meter ifrån mig, precis som vanligt. Jag ska snart tvinga hit han så vi kan se på en film och mysa men först ska jag duscha! Som sagt så sitter jag och mummsar i mig kakor. Jag köpte en burk av min klass idag som blev över sedan vi sålde kakor. Nu ska jag kolla om jag hittar någon bra film att tanka ner till oss, känner att jag kommer somna väldigt tidigt ikväll. skönt!




♥ MATTEMATIK = FATTAR NOLL

Hejsan! Sitter just nu på min sista lektion för dagen och har det värsta och jobbigaste ämnet som finns - matte.
Det är mitt absolut sämsta ämne och det tråkigaste. vad tycker ni? Jag sitter bara och stirrar på klockan och hoppas att den ska ticka fortare än vanligt så jag får gå hem någon gång.

- såhär mycket förstår jag för tillfället, ja ni ser ju själva?
Your animation Your animation


♥ FRÅGOR & SVAR

sannas om ♥ Jag frågar er:
jag älskar din nya blogg! mycket snyggare och bättre till utseendet än den du hade på webblogg!
blogg.se äger ;)

- tack sanna! kul att du gillar den men blogg.se & webblogg.se är precis samma sak, det är bara två olika namn beroende på vad man vill att bloggen ska heta Jag har bara ändrat header/stil osv på den här bloggen, det är därför den ser annorlunda ut än vad den andra gör ♥






♥ ÖGON AV KRISTALLER, EN KROPP AV JUVELER

Det finns många olika slags kärlek. Föremålet för ens kärlek behöver inte vara en annan person, du kan älska en hund eller katt precis lika mycket som en människa. Många älskar även sina barn, föräldrar och syskon väldigt mycket. För många innebär kärlek det de känner för en annan person.

För en del pirrar det i hela kroppen bara de tänker på personen de är kär i, några blir konstant rusiga och varma, vissa blir mest nervösa och kallsvettas medan andra blir energiska. En del känner en stilla känsla i magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen i fråga medan andra känner allt detta på en gång.

Kärleken skiljer sig också beroende på om den är besvarad. Är du lyckligt kär känner du dig oövervinnerlig, är du däremot olyckligt kär kan det kännas som om hela världen rasar samman.

Ibland är det svårt att veta om man verkligen är kär. Kanske är du förälskad, bara lite intresserad eller kanske mest tänd. Ena dagen kan du känna dig förälskad i en person för att nästa dag vara jätteförälskad i en annan. Är det då kärlek?

Många tycker att kärlek är först när man känner varandra väl och accepterar varandras bra och dåliga sidor medan andra tror på kärlek vid första ögonkastet. Vad som är kärlek eller inte kan bara du själv avgöra. Kärleken är individuell och ingen har rätt att säga att det ska vara på det ena eller andra sättet.

Vad är kärlek för er? Berätta kära ni. skriv, kommentera, låt tankarna flöda tills ni inte orkar mer.

 

-

-






♥ TILLBAKA I SKOLBÄNKEN

Hejsan läsare! sitter för tillfället på skolan med alexandra brevid mig, båda sitter fastklistrade vid våra datorer och väntar på att lektionen ska sätta igång. Vi slutar vid 15:20 idag och får se om jag orkar vara kvar enda till dess, eller om jag åker hem innan. Jag ska till Hampus ikväll och sova där igen, gosigt! Min älskling var väldigt trött imorse innan jag skulle iväg till skolan. Jag låg och gosade med han hur länge som helst för han var så söt när han sov.
min fina pojke ♥
-

Jag kommer älska dig tills mitt hjärta slutar att slå

♥ BLÅBÄRSPAJ OCH POJKVÄN

Hejsan läsare! Åkte som sagt till kolvand igår kväll och var med hampus. Just nu sitter vi hemma hos honom i Sallyhill och äter blåpärspaj med vaniljsås och ska se på film nu innan det blir läggdags för min del eftersom jag har skola imorgon. Hampus börjar inte skolan förän på tisdag så lite avis är man ju Förstår inte hur jag ska kunna ta mig upp ur sängen imorgon när hampus säng är den skönaste som finns och när jag har vänt på dygnet helt och hållet det här lovet..

Filmen vi tänkte se heter ''Försvunnen'' och sägs vara riktigt bra så jag hoppas vi slipper bli besvikna!
ha det så bra så länge ♥

Your animation Your animation



♥ JAG FRÅGAR ER

Jag har en fråga, vad tycker ni läsare om min nya blogg?


Ger ni den en sån här?



eller en sån här ?





♥ OM KÄRLEK ÄR MÅLET ÄR INGEN VÄG FÖR LÅNG

hejsan! Just nu står visarna på 16:00 och jag har legat o myst hela dagen i sängen, riktigt skönt! Men nu ska jag gå upp och fixa mig och packa ner det nödvändigaste och sedan åka till Hampus som är i kovland. Tillbringar min lördagkväll där med honom. Ha en fin kväll kära ni ♥
-
- Om kärlek är målet är ingen väg för lång
 
 
 
 
 
-

♥ IGÅR VAR EN RIKTIGT LYCKAD KVÄLL

Godmorgon bloggen! Förstår inte riktigt vad jag gör vaken nu. Jag är så himla trött idag och det skulle vara så himla mysigt att krypa ner under täcket igen och lägga huvudet på kudden. Men istället ligger jag i sängen och bloggar. Igår kväll åkte jag,jennifer,maja och hanne på fest ute på Alnö. Vi hade det superkul hela kvällen och festen var fylld med folk. Och att ingen av ungefär 50 personer betedde sig ett dugg otrevligt var ju helt otroligt! Det brukar ju oftast spåra ur på något sätt på fester, men inte den här gången trots folkmassan, så det kom ju som en liten positiv chock! Dessutom kom det fram en jättesnäll tjej som berättade att hon tyckte jag var så himla fin och att han har följt min blogg väldigt länge, sånt gläder mig! hihi Vi tjejer hade iaf en riktigt rolig kväll igår och klockan 04:00 var jag och jennifer placerade hemma hos mig igen riktigt nöjda efter en så pass bra kväll.


-

-

-

-

-

-

-

-

-



♥ WE LIKE TO SLEEP ALL DAY, AND PARTY ALL NIGHT

Hej fina ni! jag har precis klivit upp ur sängen och vaknat till liv. Lite väl sent tycker jag med tanke på att klockan är 18:00 men det är lika bra att vila ut sig under tiden vi har lov! Nu ska jag ta en dusch och sedan ska jag börja göra mig ordning för kvällen. Jag och jennifer ska ut ikväll, eventuellt med Maja Sanna och Hanne också. Det blir säkert toppen! Hoppas ni får en fin kväll, massa kramar ♥

-
 
 
 
 
 
 
 

♥ TRUE LOVE NEVER ENDS

Your animationYour animation

- true love never ends

kärlek är nog den finaste gåvan vi får här i livet. ett liv utan kärlek är inget liv alls.
känslan att få dela sin kärlek tillsammans med den personen man älskar livet ut övervinner nog allt.
kärlek är så himla vackert och värdefullt.
var rädd om dom ni älskar, det är de värdefullast ni någonsin kommer att få ♥


♥ myskväll med min fina

godkväll på er! Jennifer har precis sprungit hem en snabbis för att hämta ombyte, det blir förmodligen så att min fina vän sover här inatt eftersom både hon och jag är utan våra pojkar ikväll. Vad har vi gjort denna torsdagkväll då? - först kom jennifer hit en stund under tiden jag höll på att fixa mig. Sedan åkte vi ner till stan och träffade vicky som vi stog o surrade med en stund och sedan åkte vi hem till mig och har roat oss med massa tjejsnack och datorn hela kvällen. Vi slog igång en film ''killer elite'' som dock verkade helt värdelös så vi slog av den lika snabbt igen och forsatt sitta vid datorn istället. Så fort jennifer kommer tillbaka ska vi fixa våra naglar för vi ska nämnligen ut imorgon och jennifer är ju duktig på det så jag överlämnar det jobbet till henne!



bild från nyårsafton


♥ Dance with me








♥ Jennifer hult

hejsan mina fina! Igår sov hampus här, och vi hade det lika mysigt som vanligt. älskar min prins  ♥ han åkte dock hem vid 14:30 idag eftersom han skulle kolla på hockey med grabbarna ikväll och enda sedan dess har jag varit uttråkad och bara legat och degat i min soffa. Men nu ska jag fixa mig och sedan hitta på något med jennifer, vet dock inte vad. men vi skulle iallafall ner till stan en stund och träffa vicky. ni får ha det så bra! ♥

- tänkte passa på att tacka min underbara kusin anton som har hjälpt mig med det mesta här på den nya bloggen och fixat så allt ser bra ut. innan såg det ut som en enda stor röra! tack så mycket




♥ shotcaller







- and when i say jump, you say how high?



♥ visste ni att ..



När ni använder er utav hårinpackning så ska ni ha hårinpackningen innan ni lägger i balsamet!

-Många gör tvärtom och lägger först i balsam och inpackningen sist av allt.
-Vilket är helt fel eftersom en Inpackning öppnar upp hårstrået. Tar man inte balsam efteråt så fortsätter hårstrået  att vara öppet och håret tar lättare åt sig av t ex föroreningar vilket gör att håret inte skyddas. Så att ta i balsam innan en inpckaning är ungefär som om man inte gjort någon inpackning.

1. Hårinpackning


2. balsam




♥ En onsdagskväll i januari

Hej! Igår kom min fina pojkvän hit och hade med sig chips och dipp till oss så våran tisdagskväll bestod av att båda satt fastklistrade framför tv:n och åt sig lika feta precis som vanligt. Idag åkte han hem runt 15:00 tiden och då tog jag mig ett långt varmt bad med hårinpackning & ansiksmask och efter det smörjde jag in mig med en av mina favorit bodylotions som luktar guuuudomligt. Just nu ligger jag för tillfället i min soffa med mjukiskläder och lyssnar på ''Lars winnerbäck - Elegi'' och ska snart gå ut och träffa kevin en stund innan hampus kommer hit. Vi hörs senare ♥


♥ ny blogg

Hej och välkommen till min nya blogg! Jag hoppas att jag fortfarande har mina gamla läsare kvar från den förra bloggen och att det förhoppningsvis kan komma några nya som är intresserade av att läsa om vad som händer i mitt liv under dagarna och nätterna i denna stad såkallade Sundsvall.
- Den här bloggen kommer se lite annorlunda ut än vad den andra gjorde. Fler texter, bilder och personliga tankar/känslor. Det kommer säkert också dyka upp lite olika tips inom olika områden i styling som jag kommer att lära mig i skolan under stylist timmarna.
- Nu är det ett nytt år och en ny start för massa fina minnen och nya blogginlägg av det fina året som ska passera.

i hope you like it ♥










♥ älskling

hejsan! igår sov jag hemma hos hampus,vi gjorde inte så mycket annat än att se på film. Idag vaknade jag och hampus runt 14:30, då kom mamma och hämtade mig och sedan for vi till tandläkaren och efter jag var färdig där åkte vi och köpte en sallad till mig som jag sedan åkte hem och åt. Just nu sitter jag hemma i pojkens säng. vi ska precis slå igång en film så jag avrundar mitt bloggande här. peace

jag älskar dig hampus ♥



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus