♥ BLÄDDRA NERÅT FÖR DOM NYA INLÄGGEN

- Eftersom jag har startat en frågestund så har jag ändrat så att inlägget med frågestunden är tidsinställt och alltid kommer att ligga överst på min blogg tills min pojkvän svarar på den. Resten av dom nya inläggen som jag gör kommer alltså att ligga alldeles under. Ni bläddrar alltså bara neråt för att se dom nya uppdateringarna!
 

 


♥ SUNDSVALLS GATUFEST 2012

- Någon mer än jag som är sjukt tagggad inför årets gatufest?!! jag känner på mig att gatufesten kommer bli så förbannat bra detta år och att jag kommer få dela så mycket skratt tsm med mina vänner & min pojkvän under dessa dagar. jag ska njuta, jag ska leva, jag ska sjunga, jag ska hoppa, jag ska skrika, jag ska vifta med händerna, jag ska dansa, jag ska skratta, jag ska träffa vänner, jag ska se artister, jag ska äta langos, jag ska välkomna sommaren och sundsvalls festival med öppna armar, jag ska springa runt och vara lyckligast & gladast i världen, jag ska ha en grym gatufest och umgås med världens bästa personer som jag kommer få dela otroligt roliga minnen med.
 
-Nog om det! som vanligt så är det såklart många artister som ska dit,men jag har några favoriter som jag hade tänkt att se, ( Den svenska björnstammen, Sean Paul, Rebecca & Fiona, Hoffmaestro, Norlie & kkv, Familjen, Erik Hassle, Lisa Miskovsky, Thomas Stenström, Rydell & Quick, Tova Styrke, Syster Sol ) Jag tänkte att jag skulle lägga ut några låtar med dom olika artisterna som jag verkligen hoppas att dom spelar på gf!
-
 
-
-
 

♥ SHOPPING

- Dagens shopping!
-
-
 
-
- Shorts 349 kr
- Virkat linne 299 kr
-
- blommig magtröja (65 kr REA)
- Vit blus 249 kr
Svart kofta 200 kr
 
- Hårfärg 99 kr

♥ JUST NU

-
-
 

♥ WE LIVE AND WE DIE

-
'Cause we live and we die
I do whatever I like
Life is now so let's try
To live our whole life out
And it starts now

♥ SOMMARLOVET I BILDER

- Hej och förlåt ännu en gång för dålig uppdatering men nu har jag äntligen fått tillbaka kabeln till kameran så nu kan jag forsätta med bloggandet som vanligt igen. Dock vet jag inte om det kommer bli så mycket uppdatering den närmsta veckan eftersom jag börjar jobba redan imorgon och all min energi kommer förmodligen gå till jobbet så om jag är mer frånvarande än vanligt på bloggen denna vecka så vet ni iaf varför! jobb. Nu tänkte jag lägga ut alla bilderna som ni har missat under tiden som kabeln har varit i kovland. Bland annat några bilder på mig & hampus, När jag  var i sidsjön med maja,mirre och jonathan, festbilder från bland annat inlägget ''världens bästa kväll genom tiderna!'' och från midsommarfirandet igår! Igår hade jag en riktigt rolig kväll, och det kommer ni tydligt kunna se på bilderna här under.
-
-
-
- jag och hampus innan han åkte till turkiet.
-
-
-
-
-
-
-
- mys i sidsjön med tjejorna och jonathan.
-
-
-
-
 
-
 
-
 
-
 
-
 
-
-
-
-
utgång i haga tillsammans med tjejorna.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 
-
-
-
-
-
-
-
- ''bästa kvällen genom tiderna''
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- Midsommarfirande.

♥ 1 ÅR

- Idag firar jag 1 år tsm med min prins. Det firas med mat och massa hemmamys hos mig ikväll när älskling har kommit hem från turkiet.
 

♥ FRÅGOR OCH SVAR

Anonym Om: ♥ världens bästa kväll genom tiderna!

Vad heter läppstiftet du använder? :)

- Hej! Det är ett läppglans som jag använder mig utav på bilderna. Tyvärr har jag ingen koll på märket eller vart det är köpt eftersom jag har haft det väldigt länge. Men jag slänger ut en bild på hur det ser ut så är det bara att gå runt o kika i affärerna! ;) 
-

♥ VÄRLDENS BÄSTA KVÄLL GENOM TIDERNA!

- Hej! som rubriken lyder så hade jag världens bästa kväll genom tiderna igår. Jag har inte haft så jävla roligt som jag hade igår på jag vet inte hur länge, och tro mig.. jag brukar oftast ha jävligt roligt när jag går ut! Kvällen började iaf tsm med towa hannah fanny & jennifer hemma hos jocke med några st på förkrök. Efter ca 1,5 timme åkte vi hem till hannah och drog igång partay. Jag kan säga att alla som var där igår var verkligen hur taggade som helst och höll igång som satan hela natten! Jag har nog aldrig skrattat och dansat så mycket i hela mitt liv som jag gjorde igår. Och btw, hur roligt är det inte när olika killar kommer fram och berättar att dom tycker att man är vacker och jättefin? :') Vi festade fram tills 03.00 på morgonen när det tyvärr var dags att gå till bussen och tacka alla för en grym kväll. Jag har några få mobilbilder som jag har tagit av både hannah/fanny som jag tänkte lägga ut så länge, sladden till kameran är fortfarande i kovland men så fort jag får tag i den kommer bloggen vara fylld med bilder efter helgens bravader. Med tanke på att jag tar med mig min systemkamera överallt, vart jag än är den här sommaren så kommer bloggen inte var bildfri precis, tvärtom. TACK FÖR VÄRLDENS BÄSTA KVÄLL jennifer hult, hannah westberg, towa hansson, fanny källberg, johan kolbäck, oskar bruzell, tim frölander, martin swahn, pontus sandström, oliwer parment, & jonathan jutbo. 
-

-


-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


- haha btw, så gör jag samma min på nästan alla bilder, ''blundar och pussmun'' huhu standard posen

♥ VI VAR ÖVERLYCKLIGA

- Hejsan, i fredags blev det utgång tsm med hanne maja & jennifer, kvällen började hemma hos jennifer och slutade i haga hemma hos christian. Vid 2 tiden började vi promenera hemmåt, vi gick efter sundsvalls gator och sjung högt till några gamla låtar som vi kunde alla texterna på. Vi var överlyckliga för att sommaren äntligen är här.
-
 

-


-





♥ SNÄLLA TA MIN ILSKA OCH KASTA IVÄG DEN

- från mig till dig, varsågod för det är precis vad du är värd just nu.

♥ TORSDAGKVÄLL

Ikväll har vi..
 
-Badat i poolen
 
 - knäppt kort 

- knäppt ännu mer kort, åkt moppebil, skrattat, snackat skit, sjungit till musik, suttit vid varsin dator,käkat på max, & planerat helgen.

- Just nu sitter jag och maja i hennes stuga med varsin chipspåse och cola,grabbsen har precis dragit & jag o maja ska snart sova. Imorgon väntar en sväng ner till stan så fort vi har vaknat, hoppas på finväder!! sovgott, kyss.kyss.kyss





♥ YOU ONLY LIVE ONES

 
 
 
 
 
 
 

♥ LYXRÄKMACKA

- Hejsan! Igår kväll var jag med maja och mirre, vi satt och myste i sidsjön och snackade skit och sjung till musik. Lite senare kom jonathan och gjorde oss sällskap vilket blev ännu trevligare. Vid 01:30 började vi dra oss hemmåt igen och eftersom jag är så klantig så har jag glömt min kabel till kameran hemma hos hampus som jag dock inte kan hämta förän nästa vecka, så ni får vänta med bilder tills dess! Just nu får det bli mobilbilder. Nu har jag iaf precis kommit hem från Juniskär. Jag och familjen har varit och lunchat där idag, jag beställde en ''lyxräkmacka'' som var supergod. Ikväll ska jag vara med maja, vädret är dock inte så roligt idag så vi får se vad vi hittar på men alltid kommer vi på något att göra så det ska nog inte bli några problem!
 
 
 

♥ I'D GIVE AWAY A THOUSAND DAYS JUST TO HAVE ANOTHER ONE WITH YOU



- Vi tog en promenad till dagiset med älskling och lillvalpen för att hämta upp Smilla!

- Pussades lite gjorde vi också

- Jag o smilla promenerade sedan hand i hand hem till hampus.

- Jag och hampus tog lite kort

 Sedan blev det dags för dansträning! (shuffle dance)

- Efter det åkte jag hem till älskling & gosade/sov.


♥ PUSSAR MIN ÄLSKLING HEJDÅ

- Hej! Nu är det snart dags.. Alldeles strax sätter sig min älskling på flyget till turkiet och blir borta ifrån mig en hel vecka. Vi har precis kommit hem till honom igen efter en lunch och promenad runt i stan med hans pappa. Lite senare idag ska jag till birsta med mamma och inhandla nya skor och världens finaste bikini som jag såg här om dagen. Ikväll ska jag nog hitta på nå roligheter med min fina vän maja och några andra vänner. vädret är fint, och mitt sommarlov är precis som jag vill att det ska vara. Livet är bra helt enkelt, nu avrundar jag här och ska pussa på min älskling dom sista minutrarna innan han åker.
-kyss.kyss.kyss




♥ DAGS FÖR ATT HÄMTA GULLUNGEN PÅ DAGIS

-Hejsan! idag är en fin dag. Jag och hampus har precis varit ute på en promenad med Alvin och nu ska vi hämta hans yngsta lillasyster på dagis. Lite senare ska vi in till stan, jag ska träna och min underbara vän kevin ska följa med. Efter det ska jag åka till Hampus igen och tillbringa min sista kväll med honom innan han åker till Turkiet. Ikväll blir det bara en lugn kväll med mys och film i sängen. Vi hörs lite senare, för nu måste vi hämta gullungen!
- kyss.kyss.kyss
 

♥ FOTBOLLSKVÄLL

- Hejsan! Denna dag har bestått av fint väder och pojvän + en hel del vatten på golvet när Hampus och hans lillasyster hade ''vattenkrig'' inomhus, haha så söta! Idag har vi inte gjort så mycket annat än varit ute i det fina vädret, cyklat till ica en sväng och degat framför tv:n och ätit chips. Just nu sitter nästan hela familjen samlade i soffan och kollar på fotboll. Lite senare blir det nog några kubbmatcher igen och sedan sängmys. På onsdag lämnar min finaste pojke mig och åker iväg till Turkiet en vecka, jag gruvar mig som sjutton att vara utan honom i 7 dagar.. men samma kväll som han kommer hem igen så firar jag och mitt hjärta 1 år tillsammans så jag kan ju inte vara annat än glad ♥ Nu ska jag rikta blicken mot tv:n och hoppas på att Sverige tar hem detta ikväll  ----- kyss.kyss.kyss
 
Your animation Your animation
 

♥ EN MYSIG DAG HELT ENKELT

- Hejsan! Imorse vaknade jag och Hampus upp till regn. Vädret har varit lite upp o ner idag men mot eftermiddagen tittade solen fram så då blev det grillning till middag, hua vad gott! Denna dag har varit lugn, vi har spelat lite kubb och hoppat studsmatta med Hampus systrar och degat framför tv:n. Nu har vi precis varit ute med hunden och ätit paj. Lite senare ska vi krypa ner i sängen och se på massa film och mysa har jag bestämt.
 
 

♥ SAMMANFATTNING

 
- Som rubriken lyder så är jag tillbaka med bloggandet! Jag har haft ett uppehåll och inte bloggat så bra på sista tiden, mest beror det väl på att jag inte har haft ''lust'' och har tagit vara på tiden på andra sätt istället. Men nu ska jag ta tag i bloggen igen, jag ska skriva minst 2 inlägg per dag och skriva ner alla mina minnen som jag upplever under denna sommar här på bloggen, jag har tillomed en ny kategori som jag har döpt till ''sommar 2012'' som ska vara fylld med en massa inlägg när den här sommaren börjar gå mot sitt slut.
 
- en kort sammanfattning över sakerna jag har gjort under tiden jag inte har varit tillänglig på bloggen.
-
-
-
-
-
- Varit på fest med mina vänner och pojkvän.
-
- Praktiserat på JC i Birsta City 2 veckor.
-
- Bakat med min pojkvän.
- Spenderat tid med hampus lillasyster.
-
- Pussats med min pojkvän.
-
-
-
-
-
-
- Varit på stadsfest i Härnösand tillsammans med Cecilia och några killkompisar.
skrattat,njutit,ätit god mat och provade på calippo glassen för första gången.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- Skrattat och umgåtts med vänner/pojkvän ute i solen och njutit av början på sommarlovet.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- Blivit bjuden på Bowling av min pojkvän samt god mat och slush vid samma tillfälle som hans lillasyster hade barnkalas där.
-
-
- Varit på Birsta och köpt ett kubbspel som vi har spelat ca 10 gånger på 2 dagar..
-
-
-
-
 
-
-
- Umgåtts med min pojkvän och fotograferat.
-
-
-
-
-
 
-
- Spelat badminton med min pojkvän.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus