♥ HERR STEFAN

 
Denna sköning mötte man på i härnösand i somras under samma dag som stadsfesten var.
haha vilket jävla guldkorn! 

♥ R&B TRÄNING

Hejsan! Nu är jag redo för att åka ner till stan för ett danspass RnB. Efter träningen ska jag och hjärtat köpa godis på hemmakväll och sedan åker vi hit o myser resten av kvällen. puss ♥
 

♥ PLUGG

- hejsan! just nu sitter jag hemma hos hampus och försöker plugga samhälle, vilket inte går nå bra alls. Jag har hur mycket som helst som jag måste ta igen när det gäller prov och massa skolarbete och förstår inte alls hur jag ska orka/hinna med att göra allt. Dom senaste dagarna har jag varit ovanligt trött och min energi är helt slut. Det enda jag gör är att sova. Jag orkar inte med något annat, jag orkade inte äns åka ner på min träning idag vilket inte alls är likt mig för 5öre. Jag får ta itu med det där på något sätt. För tillfället sitter min pojke och spelar LOL, ovanligt? nej. tråkigt? ja. Själv så ska jag koka nudlar och sedan forsätta med mitt pluggande. xoxo
 
plugg (N) kärlek ♥
 
Your animation
 

♥ TANDLÄKAREN

- Hejsan! Igår prövade jag att överföra mina bilder från helgen men tyvärr är det något fel så det fungerar inte, jag får försöka fixa det! Idag vaknade jag vid 13:30, mådde inge bra imorse så jag skippade skolan idag och åkte till tandläkaren 1 timme efter jag hade vaknat. Gruvar mig verkligen inför nästa tandläkarbesök som inte alls kommer bli nå roligt. Just nu sitter jag hemma hos hampus och vi har precis kikat på BB, nu ska vi fixa ordning i sängen innan det är dags att krypa ner för massa mys!
- sovgott fina ni.
 


♥ VIGORS COCKTAILPARTY

Hejsan! igår började kvällen väldigt trevligt hemma hos fanny med henne,jossan,wicky,ida,elin,jacke,kersch,hampus,micke,jocke,jonte & max. Vid 23:00 drog vi till stadshuset på vigors cocktailparty och jag hade en väldigt rolig kväll där med mina underbara vänner och åkte sedan hem & sov med min kärlek. Nu har han precis åkt hem, och jag saknar honom redan. Ikväll ska jag ner på discoträning och sedan förbi fanny och hämta mina saker som blev kvarlämnade hemma hos henne igår kväll.

såhär såg en del utav våran kväll ut i bilder! (fler bilder kommer när jag har hämtat min kamera hos fanny)



  



 



 

 







 

 

 

 


♥ SHOPPING

Innan festligheterna igår åkte jag till birsta och shoppade lite grann.
Det jag fick med mig hem var ett par shorts & tre tröjor som ni kan se på bild under.
Vit magtröja och blåa shorts - framifrån.
Vit magtröja och blåa shorts - från sidan.

vit magtröja med ''73'' USA märke.

Vitt linne med knappar - framifrån.

vitt linne med knappar - från sidan.


♥ IKVÄLL BÄR DET AV MOT HÄRNÖSAND

- Hejsan. Ikväll bär det av mot härnösand med mina tjejer för massa fest! 20:05 tar jag maja hanne och jennifer bussen dit för en kanonkväll med massa trevligt folk som vi möter upp där. Kvällen kan inte bli annat än lyckad då jag och tjejerna är i farten!  Imorgon tar vi bussen hem på förmiddagen och då är det bara att börja tagga för mer festligheter! Imorgon ska jag nämnligen på Vigors tillsammans med tjejerna och några killkompisar och sedan ska jag sova hos hjärtat! jag hoppas ni får en lika rolig helg som jag kommer ha!
 
 
 
 

♥ SHOPPING

hejsan! igår efter skolan var jag på stan med fanny & jennifer i det fina vädret. Alla vi 3 shoppade igår! Det jag fick med mig hem var ett linne, ett par shorts, lösögonfransar, och ett par solglasögon. Bild på mina köp får ni här under! på kvällen åkte jag till hampus o sov där ♥ mina allra finaste.
 
 

 

 


♥ PLUGG OCH CHOKLADBOLLAR

- Hejsan! Just nu sitter jag och pluggar och äter chokladbollar. Ikväll ska jag ner på dansträning och efter det kommer hampus hit och sover med mig inatt också ♥ nu ska jag forsätta räkna matte så jag kommer ikapp & lyckas få godkänt!
ha det bra fina ni.
 
Your animation

♥ MEDANS DU ..

♥ medans du ignorerar henne,ger en annan kille henne uppmärksamhet.
 
♥ medans du ger henne problem,lyssnar en annan kille på hennes problem.
 
♥ medans du är upptagen för henne,ger en annan kille henne tid.
 
♥ medans du får henne att gråta,försöker en annan kille få henne att skratta.
 
♥ medans du tvekar på henne,har den andra killen redan tagit reda på det.
 
302633_2179333454527_1582637956_31840683_1436251633_n_large

♥ LESS BRUD

- hejsan. just nu sitter jag på skolan och är riktigt less. jag fattar ingenting av den förbannade svenska uppgiften och är hungrig som ett jävla as. Framförallt så är jag mest irriterad över att alla skolor i sundsvall (utom vi, satans jävla plusgymnasiet) får sommarlov mellan den 7-8. Medans VI, går enda till den 15:e. det är förfan över en vecka längre än alla andra skolor! fööööörbannnnad!!
 
 

♥ NYVAKEN I SALLYHILL

- hejsan! den här helgen har jag tillbringat med min fina pojkvän. Just nu sitter jag nyvaken hemma hos honom, dock helt själv eftersom han åkte iväg på jobb tidigt imorse. Snart ska jag kliva upp, fixa mig och packa ihop mina saker och sedan åka ner på discoträning. Efter träningen kommer förmodligen hampus till mig och tillbringar resten av kvällen med mig ♥ Nu ska jag avrunda detta inlägg och sätta igång så jag blir klar någon gång.
xoxo.

♥ SKÖNHET

MAKEUP
 

 
 
 
 
 

♥ KOKOSBOLL

- hejsan! just nu sitter jag i min soffa och kollar på ''trafikpoliserna'' och äter kokosbollar. mmmh mumma! ♥
När programmet är slut ska jag äta middag och sedan ska jag lägga mig och sova! haha jag är så otroligt trött efter denna dag. Imorse på gymmet, så dansade jag och mona istället. ingen av oss var vidare taggad för olika styrkeövingar så vi fick tillåtelse att träna dans! Läraren bad mig och mona att skapa en koregrafi till klassen som vi kan få användning av framöver när vi ska ha dans på idrotten. Vi måste bara hitta tid och ork till att bygga ihop något så får vi se senare vad det blir för spännande! nog om detta, nu ska jag forsätta kolla på tv. puss
 

♥ DAGS ATT SOVA

- Nu går jag och lägger mig, men tyvärr utan min kärlek som ni kan se på bild här under.
jag älskar dig över hela mitt hjärta.
 
 
 
 
 
-
 

♥ INTERNET KRÅNGEL

- hejsan! anledningen till det dåliga bloggandet dom två senaste dygnen har varit för att mitt internet har krånglat. Det la av helt o hållet igår men idag har pappa varit här och fixat det åt mig så nu är det bara att hoppas att det inte upprepas ännu en gång! Dom här dagarna har varit precis som alla andra dagar, alltså inte speciella alls. Skolan är igång igen och mina dansträningar har nu startat efter den lilla pausen under lovet. Jag har precis kollat på BB som egentligen är helt värdelöst nu när hanna har lämnat. Det var ju hon som gjorde hela programmet! Så mina kvällar hädanefter kommer inte bestå av mycket BB alls kan jag lova, då kollar jag faktist hellre på något annat än dom där amatörerna som inte äns kan göra bra tv. Nu ska jag avrunda detta inlägg så jag kommer upp imorgon bitti!
sov gott kära ni ♥



en liten tråkig gif på gårdagens outfit som bestod av: svarta höga tights, vitt linne, vit skjorta men knut.

♥ FINA TAVLOR OCH UTGÅNG

- Hejsan! igår hade jag en riktigt fin kväll. Jag och tjejorna började våran kväll hemma i hannas otroligt mysiga lägenhet. Man blir ju helt chockad vad flickan är duktig på att måla! Några av hennes målningar (som hon tidigare har visat upp på sin blogg - www.hnny.blogg.se ) satt uppe lite här och var på hennes väggar och jisses vad fint det var. Vi spelade ''jag har aldrig'' och njöt över våran lördagkväll som precis hade börjat. Efter någon timme satt vi på oss ytterkläderna och började promenera ner till stan eftersom vi skulle till anton, där även min pojke och massa andra grabbar var. Kvällen forsatt där med trevligt sällskap tills det hade gått några timmar och hunnit blivit natt när jag o hampus beslutade oss för att gå hem till honom. tack för en riktigt fin kväll underbara ni!






♥ MIN KÄRLEK

- Hejsan mina fina. Dom senaste dagarna ( tisdag - fredag) har jag tillbringat tillsammans med hampus. Vi har bara tagit det lugnt och myst en massa. Igår kväll gick vi ut och var med Jennifer,Anton & Moa nån timme innan vi gick hem till mig igen o sov. Hjärtat skulle iväg på jobb idag så han åkte härifrån tidigt imorse och pussade på mig lite innan han åkte. Jag somnade såklart om, men nu har jag vaknat igen och ska snart börja min dag med en dusch. Ikväll ska både jag och hampus ut, och sedan ska vi sova hemma hos honom. Blir dåligt med uppdatering idag, men ni står nog ut ♥


♥ TRASIG


♥ NÅGRA BILDER FRÅN PULKA ÅKNINGEN






 
 
 


bilder lånade från www.jefff.blogg.se

♥ PULKA ÅKNING

- Hejsan! Jennifers och mina planer ändrades rätt rejält ikväll kan man säga Istället för utgång, så har vi varit i sidsjön hela kvällen med Johan & Benny och åkt pulka. (haha 10 år gamla igen kanske?!) Vi har haft det riktigt roligt ikväll och delat en massa skratt och skitsnack med varann! smågosisarna ♥  Det har även blivit x antal vurper i snön, och allt tack vare Johan & Benny.. Jag har ramlat och rullat runt i snön minst 20 gånger under denna kväll skulle jag tro. Nu har jag precis kommit hem efter många timmar ute i kylan och backen, så nu ska jag krypa ner under täcket och värma mig.
- puss & godnatt



 

♥ SPONTANSEMESTER OCH DONKEN FRUKOST

- hejsan! i lördags drog jag mathilda lina fanny och jossan på fest i granloholm, vi kom hem någon gång på morgonen och slocknade direkt när vi gick o la oss. Igår åkte jag till birsta med mathilda, maja, och ami en stund och roliga som vi är, så fick jag och maja för oss att ta en liten ''spontansemester'' till härnösand. 20:05 satt vi oss på bussen till härnösand och mötte upp chrille när vi äntligen var framme. Vi surrade lite med han och hans kompisar, åkte bil och lärde känna 5 nya grabbar som var ute i stan samma tidpunk som oss! Efter det, blev det en forsatt trevlig kväll med massa mys efter vi hade varit på hemköp och köpt massa gotta för 130 kr. f-e-t-a. Idag gick vi och käkade frukost på donken i väntan på våran buss som skulle ta oss hem igen. Det första vi ser när vi kommer hem till Sundsvall igen är en parkeringsböter på majas bil, 500 kr. Båda fick sig ett gott skratt! hur lyckas vi ? det är ju frågan. Nu sitter jag här med Jennifer brevid mig och planerar lite inför kvällen. Vi ska eventuellt ut om vi inte ändrar oss!







bilder lånade från www.barafaanny.blogg.se.










♥ I WILL FUCK YOU UP



♥ KVÄLLSDAGS MED GOSEN

- Hejsan! Tidigare idag var jag på birsta med lina och mathilda. Det var riktigt kul att få träffa 2 av mina favoritjejer igen! Just nu sitter jag i min soffa med jennifer brevid och vi ska precis ta o gosa ner oss till en film, lilljäntan ska sova här inatt! ♥ wey puss och sovgott.


-


- just nu, med en utav mina andra favorit tjejer ♥

♥ KÄRLEK FEST VÄNSKAP & SHOPPING

- Hejsan! Igår var jag i birsta med lina en stund. Det jag fick med mig hem var: en bh, läppstift,mascara,nagellack och lösögonfransar. Jag måste ju ladda upp inför helgen! Efter ''minishoppingen'' åkte jag ner på RnB träning med cecilia och sedan mötte hjärtat upp mig utanför dansen o sedan åkte vi hem till mig och myste till en jättebra film! Ikväll ska han dock iväg till härnösand, så min kväll kommer att tillbringas tsm med jennifer hemma hos mig med en tjejkväll bara hon & jag. Innan det ska jag till birsta med lina och mathilda också så fort dom har slutat skolan ♥ Just nu gör jag inte så mycket annat än att sitta här och blogga och har precis kommit hem efter en promenad ner till citygross/dollar. Jag fick med mig många nödvändigheter hem och en jättefin hårfärg som jag alldeles strax ska he i håret så jag har något att göra medans jag väntar på lina och mathilda som för tillfället sitter i varsin skolbänk. Imorgon kommer jag tillbringa min fredagkväll med hampus och på lördag ska jag ut med tjejerna!

- life is good ♥


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus