♥ BLOPPIS

OBS! Fläckarna som syns är smuts på spegeln, inte på kläderna!
 
hur kontaktar ni mig? antingen så slänger ni in en kommentar i detta inlägg eller mailar mig på [email protected] 
 
Ljusa jeansleggings med fickor, Aldrig använda!
''XS'' (mycket stretch och sköna i kvalitén, dock för stora på mig)
Pris: 30 kr eller bud.
-
-
-
Svarta Spets tihgts ''S''
( hehe och ja, dom är redigerade längst upp för mina trosor syndes igenom) 30 kr
-
Leopard klänning, kan även användas som tröja till ett par jeans. ''S'' 30 kr
-
-
Svart hög kjol med dragkedja i mitten.  ''34'' 30 kr
-
Svart spetskofta (aldrig använd, prislappen sitter fortfarande kvar. Rätt dyr i
normalpris) ''34'' bud.
-
-
Rosa Adidas kofta ''M'' 50 kr 
- Rosa Adidas tröja ''M'' 20 kr
-
Sommrigt linne med blommönster ''38'' 20 kr
-
-
Vitt ''festlinne'' med ''pärlor'' runt bystkanten. ''M'' 40 kr
-
-
-
Svart vanlig tubtop ''S'' 20 kr
-
Svart lite finare klänning, passar bra till bal och andra fina festligheter. Använd endast en gång. ''XS'' bud.
-
- Svarta skinnstövlar ''37'' använda endast 2 gånger. 40 kr
-

♥ MYSER MED ALVIN & SVARAR PÅ NÅGRA FRÅGOR

- Hejsan! nu ska jag o hampus snart gå ut till bussen, vi ska nämnligen sova hemma hos mig inatt. Hampus hund, alvin ligger för tillfället brevid mig i sängen nu medans jag bloggar. kolla vad söt han är!
 
 
Senare ikväll ska jag bara ha en hemmakväll tillsammans med hampus, vi ska mysa och kolla på film. att vara kär är verkligen det bästa som finns. Eftersom jag ändå håller på att blogga tänkte jag att jag kunde besvara ett par frågor som jag hittade på internet.

1. Hur gammal är du om fem år?
– 22,5 år ungefär

2. Vem var den sista du träffade?
- Hampus och hans familj siter brevid mig just nu, + hans lilla vovve och katt.

3. Hur lång är du?
- Jag är ca 1,62 cm

4. Vilken var den senaste film du sett?
- How high (rekomenderas!!)

5. Är dina föräldrar gifta,sambos eller skilda?
- Skilda

6. Vilken ögonfärg har du?
- Blå

7. Vad skrämde dig som barn?
- Bröderna lejonhjärta

8. Vem fick dig att skratta senast?
- Hampus såklart

9. Har du stationär eller bärbar dator?
- Bärbar, macbook

10. Vilken är din favoritglass?
- Magnum

11. Vad dricker du till frukost?
- Oboy

12. Vill du ha barn?
- Ja 3 st, dock inte än på ett tag

13. Kan du några andra språk än svenska?
- Engelska och några få ord på grekiska

14. Mest nöjd med?
- Att jag är väldigt öppen & glad som person

15. Minst nöjd med?
- Min svartsjuka

16. När vaknade du idag?
- 11

17. Har du någon piercing?
- hål i öronen & naveln, vill ha tungan också!

18. Din största vinst?
-  Har aldrig vunnit några pengar, huhu :(

19. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
- Facebook, bloglovin

20. Vad ska du göra när du har svarat klart på alla frågor?
- Gå ut till bussen med älskling


♥ TISDAG 30 OKTOBER 2012

Hejsan! Just nu sitter jag hemma hos hampus i Kovland, vi har precis vaknat och sitter placerade i soffan och pratar om haloween. Idag är det måndag och lovet är äntligen igång vilket känns hur skönt som helst. Jag har börjat planera min utklädnad till haloween, vad det är för något får ni veta framöver  Lite senare under dagen tänkte jag ha en bloppis här på bloggen, faktist för första gången så det blir ju lite spännande att se hur det kommer att fungera. Så var uppmärksamma och kika in lite senare så kanske ni hittar något fint som ni kan fynda. Annars då? Livet känns för tillfället hur bra som helst och jag är lyckligt lottad med alla fina människor runt om mig i min omgivning. Jag har börjat ändra min uppfattning om vintern lite grann och tror att denna vinter kommer bli supermysig trots allt. Mörka kalla vinterkvällar kommer spenderas i sängen med tända ljus tillsammans med min pojkvän som ligger bakom och håller om mig tätt intill honom och pussar mig i nacken, julafton kommer spenderas tillsammans med min underbara familj och pojkvän precis som förra året när hela rummet är fylld av en positiv och glad energi, julskyltningen kommer bestå av vänner och glögg, med snön som faller ner och gatuljus som lyser upp hela staden, vissa dagar kommer bestå av en mysig fika och en varm dryck i handen som värmer tillsammans med någon bra vän som jag kan sitta och prata med i flera timmar, vackra kvällspromenader hand i hand tillsammans med killen som jag älskar mest, som värmer mina händer innanför hans jacka när jag fryser och kysser mig oskyldigt på munnen. Vintern är ganska vacker ändå, om man har någon att dela den med.
-
-
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 

♥ SKÖNHET & TIPS

Hejsan! Genom att följa ett par enkla makeuptekniker kan du lära dig att applicera ditt eget smink på samma sätt som proffsen gör. Här är några enkla tips du kan använda i din dagliga rutin.

För det första, se till att hitta rätt foundation. Många foundations på marknaden är för röda eller rosa för de flestas hy. Se till att kontrollera din foundation under bra ljusförhållanden utan några färgskiftningar för att se till så att den matchar. En bra foundation kan göra skillnaden mellan att det ser ut som att du har en vacker hy eller att du bär en mask.

Se till att du inte applicerar din makeup för tjockt. Ett allt för tillgjort ansikte ser ofta väldigt "skrikigt" ut idag så se till att inte använda för mycket foundation, puder och läppstift. Försök med en mer disket look. Ansade ögonbryn och en lagom mängd makeup kommer ge dig en snygg look utan en massa foundation.

När du använder puder, var då vaksam på skillnader mellan olika typer. Löst puder används för makeup medan kompakt puder är till för "touch ups" under dagen. Försäkra dig om att du lägger din foundation med löst puder på sommaren och i varma klimat. Vid varmt väder kan den annars lätt bli rinnande. Puder som innehåller lätt solskyddsfaktor kan hjälpa dig att skydda ditt ansikte vid varmt väder. Puder kan också användas för att mjuka upp kanter av färger ifall den lagts på för ljust.

Ett annat bra tips för dig som har tunna läppar är att använda lätt frostade färger. Detta gör att läpparna ser fylligare ut. Läppstift baserade på Vitamin E hjälper till att förhindra sprickor och torra läppar. Oavsett vad för typ av läppstift du använder så kommer en läppenna att ge en mjuk kant på dina läppar och förhindra att färgen att rinner utanför området där du vill ha den.


♥ INTERJUVADE AV P4 VÄSTERNORRLAND

Hej på er! I fredags när vi hade maskerad/holween tema på skolan så blev jag och Mona interjuvade av P4 Västernorrland när vi visade oss ute på stan i våra haloween sminkningar påväg till lunchen. De kom fram en ung tjej som började fotograera och interjuva oss direkt (hon presenterade sig inte äns, har dom rätt att göra så? ska dom inte presentera sig först och sedan fråga om dom kan få ställa några frågor?) Denna tjej dök upp från ingenstans och tröck upp micken i ansiktet på oss och började ställa frågor direkt vilket gjorde både mig och mona väldigt chockade men ja, jag kan erkänna att det var väldigt roligt också. Eftersom vi var så pass oförberedda på detta, låter jag väldigt blyg och osäker. mona kom aldrig med, vilket kan bero på att hon bara stog och skrattade under hela interjuven  men jag är snäll idag, och lägger därför ut interjuven här under så ni kan få höra. haha hör ni hur otroligt roligt och fel dom utalar mitt namn??! gud vad jag skämdes när jag hörde det. Det här är en anledning till varför jag vill byta namn (folk kan aldrig uttala det rätt) 
 
Lyssna: Unga: ”De flesta får tag på alkohol”

♥ FRÅGOR & SVAR

postat av: Malin
''vart köpte du legginsen och det vit/svarta linnet med lite spets i mitten? :) as snyggt!''
- Hej malin och tack så mycket! Mina leggings är köpt på H&M för 129 kr på barnavdelningen, hihi ja rätt roligt faktist men jag älskar dom och barnstorlekarna sitter mycket bättre på mig än dom större storlekarna när det gäller byxor/leggings. Mitt svartvita linne är köpt på Gina Tricot för 249 kr. Tyvärr finns inte linnet kvar längre eftersom det var så längesen jag köpte det, men leggingsen finns fortfarande kvar så skynda dig dit!
-
-
 

♥ VAD ÄR DET NI HAR MISSAT? DEL2

 
SMILLA - jag har myst och umgåtts med hampus lillasyster, som med andra ord är världens sötaste lilla tjej.
-
SKOLAN - jag har varit på skolan, som har bestått av otroligt mycket uppgifter och stress men efter mycket arbete lyckades jag få till ett C på en historia uppsats.
-
FÖR FÖRSTA GÅNGEN - så har jag köpt mig ett par låga converse som kommer till användning exakt varje dag.
 UTLANDSRESA- jag har planerat en utlandsresa till sommaren med några vänner som kommer bestå av en massa goda drinkar, fest & sol! Det kommer helt klart bli den roligaste upplevelsen i mitt liv hittills.
 

♥ VAD ÄR DET NI HAR MISSAT? DEL 1

Hej! Nu var det längesen jag var in här och hälsade på er men ännu en gång ska vi ge den här bloggen ett försök i hopp om att det ska fungera denna gång. Eftersom ni inte alls har fått veta eller tagit del av det som har pågått i mitt liv under den senaste tiden då jag har varit frånvarande, så ska jag ge er en tillbaka titt på det med hjälp av en textrubik samt lite bilder under. 
 
SKOLAN STARTADE - och vi hade fått en fin salong inne i stan där vi skulle tillbringa våra kommande stylist lektioner. Denna salong håller till på Nybrogatan 11.
 
 
 
JAG ÅKTE UTOMLANDS - till Rhodos och tillbringade 1 vecka där tillsammans med mig familj och några vänner som jag lärde känna på hotellet. På detta ställe var natten lika vacker som dagen och tvärtom.
 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- Här är albin och jesper, 2 av killarna som jag lärde känna på hotellet.
-
-
-
-
-
JAG HAR VARIT PÅ OLIKA FESTER OCH DRUCKIT VIN - tillsammans med olika vänner och skrattat fram tills morgonen. 
( Den här kvällen var jag jennifer,maja och hanne på fest i skm hos några killkompisar som blev lite för fulla)
-
-
-
(Den här kvällen var jag på fest hos Fanny tillsammans med väldigt många andra vänner, en riktigt rolig kväll med gott vin och mycket skratt)
-
-
(Den här kvällen var jag och tjejerna på fest i stan, vi hade det super roligt vilket ni ser tydligt på bilderna!)
-
Denna kväll började jag hanna hedvig isac lyxell och jennifer på en bar, sedan gick vi vidare hem till hanna och lyxell för att hämta lite nödvändigheter som skulle med oss den här kvällen, vid 23 tiden åkte vi till isac och tillbringade kvällen med vin, skratt och bubbelmys. (dock var jag för feg att bada med tanke på kylan utomhus den kvällen) mer om detta hittar ni på http://www.hannaek.com
-
(Den här kvällen var vi på lokalfest i granloholm, det var verkligen en jätterolig kväll med mycket skratt och dans nästan hela natten. Vi fick gratis taxi och jag blev chockad men väldigt glad när en person jag inte känner kom fram och berättade vad ''den'' hade haft för tankar och åsikter om mig innan den här kvällen, när hon helt ändrade uppfattning om mig och bad om ursäkt för något hon hade tyckt innan som inte alls stämde in )
-
(Den här kvällen var vi på fest hemma hos Hannah, och vi hade lika roligt som vanligt)
 -
JAG OCH MIN KÄRLEK- har pussats och myst en massa i flera flera månader, vet ni att vi firade 16 månader i lördags?
-
MAT- jag har lunchat en himla massa på olika ''resturanger'' tillsammans med tjejerna på matkorten som vi har fått från skolan.
-
TRÄNING - jag har tränat en himla massa dans (den 3:e november är det tävling här i sundsvall, då kommer bland annat jag & mona vara med o delta att tävla par tillsammans, önska oss lycka till!!)
MIG SJÄLV - här har ni mig under den senaste tiden.
HÖST/VINTER - sedan blev det helt plötsligt höst här i fina sundsvall, som övergick till vinter nästan lika fort.
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus